הוסף כתבה קטגוריות
  • המאמר החדש ביותר באתר
    ללמוד ערבית מדוברת איך ללמוד לדבר ערבית מדוברת גם אם אתם לא יודעים אפילו מילה אחת בערבית

    בשנים האחרונות יותר ויותר ישראלים מבקשים ללמוד לדבר ערבית מדוברת, כל אחד והסיבה שלו. יש מי שרוצה ללמוד לדבר ערבית כדי לשרת בצבא ביחידות מיוחדות, יש מי שרוצה לעבוד עם…

    המשך
    אודות הכותב
    מערכת האתר
    מערכת אתר האובוקס - אתר מאמרים שכל המאמרים בו מתחילים במילה 'איך'. אתר טיפים מבית היוצר של אתר ניוזבוקס.
    מאמרים נוספים של הכותב
    גם אתה יכול לכתוב כאן

    מטרת האתר היא להתקדם ולהכיל מאמרים מכל הסוגים וכך לעזור לגולשים בכמה שיותר שאלות ותחומים. על מנת שזה יקרה יש צורך בלא מעט כותבים ומומחים בתחומים שונים.

    אם אתה חושב שאתה יכול לתרום בכתיבת מאמרים בין אם למטרות תרומה בלבד ובין אם למטרות קידום העסק או האתר שלך באמצעות הוספת קישורים ופרטי המידע עליך בתור הכותב, אתה מוזמן ליצור איתנו קשר באמצעות הכפתור למטה ואנחנו נבחן את בקשתך.

    צרו איתנו קשר

    איך מכינים סופגניות עם ריבה?

    כפי שהזכרנו בפוסט על 'איך מדליקים חנוכיה', חג החנוכה הגיע ואנחנו רוצים ללמוד הפעם איך מכינים סופגניות בכלל, איך מכינים סופגניות ספציפית עם ריבה, וכמובן איך לעשות אותן במגוון טעמים וסוגים כדי שיהיה קצת יותר מעניין מבדרך כלל. הרי כולם מכינים סופגניות, אבל אנחנו רוצים ששלנו יהיו מיוחדות יותר, לא?

    ובכן, כל הכבוד שבכלל הגעתם לפה כדי לברר איך מכינים סופגניות, כי הרוב המכריע פשוט קונה אותם מהמאפיות ובמקרים הטובים יותר האנשים שמשקיעים בחג טורחים בהכנת לביבות, ולא סופגניות, אבל בואו נחזור לנושא.

    איך מכינים סופגניות
    תדמיינו שיש ריבה על הסופגניות האלו

    איך מכינים סופגניות?

    סופגניות קיימות בכמה וכמה טעמים וכמעט כל הטעימים גורמים לנו לרצות ללקק את השפתיים והאצבעות, אבל לפני שאנחנו מבררים איך מכינים סופגניות במגוון טעמים קודם כל כדאי שנתחיל מהבסיס עם הסופגניות הקלאסיות. על מנת להכין את הסופגניה הרגילה אתם צריכים את הרכיבים הבאים על מנת להכין 20 סופגניות.

    המצרכים

    • 3 כוסות קמח מנופה
    • 25 גרם שמרים טריים
    • 4 כפות סוכר
    • 1 כפית מלח
    • 2 ביצים
    • 3 כפות שמן
    • כוס מים
    • שמן קנולה לטיגון
    • אבקת סוכר
    • ריבה בטעמים שאתם אוהבים

    אופן ההכנה

    • יש להניח את הקמח בקערת המערבל, להוסיף את השמרים והסוכר ומערבבים קלות עם כפית המלח.
    • יוצרים חור באמצע ושופכים לשם את הביצה והשמן.
    • מערבלים באיטיות ותוך כדי מוסיפים את המים עד שמתקבל בצק אחיד.
    • מכסים ומחכים שיתפח במשך שעה עד שהוא מכפיל את נפחו.
    • על משטח עם קמח מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ, יוצרים מהם עיגולים ומשאירים להתפחה במשך עוד 20 דקות עד שגם העיגולים האלו מכפילים את נפחן.
    • מחממים שמן לטיגון בסיר ומניחים בזהירות את הסופגניות. מכסים את הסיר, מטגנים דקה, מורידים את המכסה, מטגנים עוד דקה והופכים (כך מתקבל הפס הלבן והיפה מסביב לסופגניה)
    • לאחר מכן אפשר להוריד את הסופגניות לתוך קערה עם נייר סופג ואת הריבה מזריקים באמצעות מזרק ואת האבקה מפזרים מעל.

    איך מכינים סופגניות מיוחדות יותר?

    ובכן, מיוחדות זו מילה מאוד מיוחדת. אפשר להכין סופגניות בשלל טעמים כל עוד משנים את טעמי הריבה, אפשר משמש, אפשר תות, אפשר אוכמניות ואפשר אפילו להכניס שוקולד חם. מלבד זה, אפשר להפוך את הסופגניות לקצת יותר דיאטתיות על ידי כך שבמקום טיגון משתמשים בתנור לאפייה, מוותרים על הריבה וכמובן מקטינים טיפה את צורתן.

    שיהיה בהצלחה וחג שמח!

    תגיות: ,